Terjärv är en liten by i Österbotten. Redan för över ett sekel sedan sökte sig män ända till Amerika för att bygga hus av hög kvalité för hand och med skicklighet. Idag representerar samma kunnande en stark tradition ända från år 1974 då Teri-Hus blev hustillverkare och började leverera högkvalitativa trähus. Varje Teri-hus är unikt, liksom dess ägare. Något har de trots allt gemensamt. Materialen är nämligen av god och hållbar kvalité och de är byggda av professionella byggare.

Top 3 skäl varför välja Teri-Hus


Flexibilitet

Unika Teri-Hus byggs alltid enligt kundens behov och önskemål. I samarbete med Teri-Hus yrkeskunniga personal får kunden planera och förverkliga sitt drömhus, från början till slut. I varje byggskede från planering till installation finns experter från Teri-Hus med som stöd och hjälp. Huspaketet Easy eller andra färdiga modeller passar dig som inte är intresserad av att bestämma allt i minsta detalj. Erfarna planerare har utformat dessa huspaket så att det ska uppfylla de flesta tänkbara behov i ett hus. Ändå lämnar ett visst spelrum så att du kan sätta en personlig prägel på ditt nya hem.


Hållbar Kvalitet

Teri-Hus bygger i trä, med noga utvalt material av högsta kvalitet. Våra trähus är sunda boendemiljöer med genomtänkta och beprövade konstruktioner. Våra huselement tillverkas för hand med stor yrkesskicklighet och levereras med hela tio års garanti. För att kunna garantera hög kvalitet även på utfört arbete anlitar vi alltid Teri-Hus erfarna montörer Alla Teri-Hus är CE-märkta i sin helhet, både när det gäller material och arbetsskeden.


miljövänligt byggande

I Terjärv har vi redan länge varit noga med att ta vara på allt material som finns i närheten. Vi bygger hus av inhemskt material så långt det bara är möjligt och tar hänsyn både till hur miljövänliga och återvinningsbara materialen är. Det är en självklarhet för oss att arbeta med inhemskt naturmaterial, det har vi gjort sedan 1974 då Teri-Hus grundades. Redan då var utgångspunkten i vår hustillverkning att använda finländskt virke med så lite spillmaterial som möjligt. Vi har byggt miljövänligt så länge att vi inte ens kan föreställa oss att bygga på något annat sätt.