Vi på Teri-Hus tror att en husmodell bäst förvandas till ett hem när kunden själv kan påverka både utseende och bottenplan.

VI SÖKER EN HUSFÖRSÄLJARE/ FÖRSÄLJNINGSREPRESENTANT TILL ÖSTRA NYLAND

Som egenföretagare representerar du Teri-Hus på ditt område. Du är en positiv, social och flitig person som arbetar självständigt och hugger ivrigt på leads. För att lyckas som husförsäljare jobbar du tålmodigt och målmedvetet för att nå dit du vill. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av småhusbyggande och hoppas att du också är en skicklig försäljare. Vi ger dig en möjlighet att representera en högklassisk inhemsk produkt som tillverkas i Terjärv. Du får en introduktion i arbetet och ett rejält bollplank i form av det breda kunnande som finns i vår organisation.

Mer information om arbetsuppgiften ger:

Ulrika Ahlbäck
ulrika.ahlback@teritalot.fi

Terjärv är en liten by i Österbotten. Redan för över ett sekel sedan sökte sig män från byn ända till Amerika för att bygga högklassiga hus, för hand och med stor yrkesskicklighet. Byggtraditionerna från den här tiden syns i vårt arbete ännu i dag.

Alla hus vi bygger är unika, precis som sina ägare. Ändå finns det något som är gemensamt för dem alla. Varje Teri-Hus består nämligen av hållbart material av bästa kvalitet och tillverkas av professionella byggare.