23.10.2017 var den stora dagen för oss – Elementleverans från Teri-Hus.

Redan före kl 7 på morgonen startade lyftkranen, lastbilen med våra element och monterarna färden mot vår tomt. Kände en stor nervositet speciellt över om vår nya väg skulle hålla för dessa fordon och om dom skulle komma sig fram till husgrunden utan att fastna eller köra ner i diket. Kunde glatt jubla när jag kl 7.14 fick ett bildbevis av maken över att alla fordon var på plats och monteringen kunde börja.

När jag och Emilia anlände till tomten kl 10 för att se på när elementen lyftes på plats blev jag väldigt förvånad – Hela första våningen var redan på plats! Men vi fick iallafall se lyftkranen lyfta dit mellanväggarna.

En mäktig känsla att se första våningen på plats

Allt kändes så rätt, bättre än jag kunde drömma om. Vi trodde att våning 2 skulle monteras först nästa dag, men så fick jag återigen bli förvånad när maken lite före kl 14 meddelade att dom börjat sätta andra våningen på plats. Snabbt hoppade jag i bilen för att få bevittna detta ögonblick.

Så när monteringsdag 1 var över hade vi 2 våningar på vårt hus. Tusen tack till alla som gjorde detta möjligt! Ett extra stort tack till monterarna som jobbade på så flitigt att vi redan under en dag hade såhär mycket klart på vårt hus!

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier