Standardlösningar passar inte för alla

Vad ska du göra när husfabrikernas färdiga modeller känns opersonliga? När du inser, att det inte kommer att räcka med att flytta någon innervägg eller göra kosmetiska förändringar för att du ska bli förälskad? Ska du bara ge upp och nöja dig med det som erbjuds?

Naturligtvis inte.


TeriARK är ett arkitektritat hus där du inte behöver nöja dig med kompromisser. Du deltar själv aktivt i planeringen av huset. Oavsett om du väljer att utgå från vårt huskoncept eller om du vill börja från ett helt tomt ritbord, kan vi hjälpa dig att anpassa arkitektens vision till dina drömmar och bygga ett hus som du aldrig vill lämna.

Samla drömmarna

Allt börjar med en dröm. Hur vill du och din familj att ert hem ska se ut? Hurudan tomt vill ni att huset ska stå på? Gör en önskelista där ni samlar allt det ni drömmer om!

Kartläggningsbesök

När tanken om ert hus börjar klarna är det dags att kontakta oss. Vår verkställande direktör går tillsammans med dig igenom vilka behov och önskemål du har inför byggprojektet, och svarar på dina frågor.

Husplanering och offert

Vi planerar ditt nya hem i nära samarbete med dig och våra arkitekter. Planeringen kan utgå från vårt huskoncept TeriARK eller dina husritningar – eller så börjar vi rita tillsammans från noll. Utgående från planen ger vi dig en offert..

Byggprocessen

När vi är överens börjar huselementen byggas i Teri-Hus fabrik, i torra och tillverkningsoptimerade förhållanden. Det här förkortar projektets totala byggtid rejält. När vi har levererat elementen tar vår lokala samarbetspartner över och färdigställer huset på plats.

Dags att flytta in

Det bästa ögonblicket i varje husprojekt. Huset du drömt om står där rakt framför dig, och livet i ert nya hem kan börja.

Boka möte

TeriARK

TeriARK Magazine


Skräddarsytt huspaket vs. platsbygge


Det är smartare att beställa huspaketet från en husfabrik än att platsbygga det, även när det gäller helt skräddarsydda och arkitektritade hus. När du beställer huselement enligt din unika husplanering, förkortar du husprojektets totala byggtid och håller bättre koll på kostnaderna, eftersom de färdigställda huselementen levereras till ett fast pris. Huselementen byggs i en torr miljö vilket gör att du inte behöver oroa dig för fuktproblem. Väljer du ett TeriARK-hus behöver du inte pruta på friheten i planeringsskedet, du får precis det hus du vill ha.

Ta kontakt

Varför Teri-Hus?

Ter-Hus är en liten husleverantör som bygger 100–150 hus i året. När andra husfabriker har valt att optimera sin produktion och fokusera på några husmodeller, har vi valt att satsa på vår flexibilitet och förmåga att bygga helt unika hus. I vår husplanering utgår vi från kundens idéer och behov, inte från färdiga husmodeller som det finns begränsade möjligheter att förändra. 

Teri-Hus är rätt val för dig som ställer höga arkitektoniska krav och har egna idéer och önskemål som du vill förverkliga. Hos oss kan du kombinera ambitiös arkitektur med huspaketets fördelar, och på så vis få det bästa av två världar. Slutresultatet blir ett unikt hus som är både högklassigt och hållbart.

Planerar du att bygga hus?

Är du intresserad av huskonceptet TeriARK eller har du redan skapat ritningar på ditt drömhus? Lämna dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss och berättar om hur vi kan hjälpa dig att förverkliga ditt husprojekt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier