Husmodeller just för dig

Vi vill göra det så lätt som möjligt att bygga ett unikt hus. Bland Teri-Hus husmodellerna finns såväl klassiska som moderna hus från vilka du kan välja en husmodell och anpassa till dina önskemål eller hitta inspiration och låta oss skräddarsy ett helt unikt hus till dig.

Husmodeller, som blir till hem

Teri-Hus erbjuder husmodeller där du hittar stil, utseende och storlek enligt dina egna behov. Drömmer du om ett hus med ett traditionellt lantligt romantiskt stuk? Eller kanske dras du mera till en modern, enkel och stilren modell? Söker du kanske en stil där den finländska klassiska trähusfasaden framträder?

Våra Teri-Hus modeller erbjuder allt detta, eftersom det är möjligt att helt skräddarsy huset eller välja en av fyra färdiga fasadstilar. Om du vill ha en alldeles egen stil på ditt drömhus kan du frångå våra färdiga modeller, eftersom våra planerare hjälper dig att förverkliga dina drömmar alldeles från början!

Vi på Teri-Hus tror att husmodeller bäst förvandlas till ett hem, då du själv kan påverka både husets utseende och dess planlösning. Vi vill göra byggandet av unika hem så smidigt som möjligt. Vi kan säga att Teri-Hus modellerna lever enligt kundens behov. Förutom att en husmodell är skräddarsydd så är även alla modeller i sortimentet byggda av förstklassigt material på ett professionellt sätt, med respekt för traditioner.

Inspireras, finn ditt drömhus eller få idéer för planlösning och fasad genom att bläddra i vår katalog.

Vad kan vi hjälpa dig med?

När du vet var du ska bygga och vad du får bygga på din tomt så kan vi fortsätta planera tillsammans. Boka ett gratis planeringsmöte med det tema som känns mest relevant för dig just nu. På Teri-Hus stöder vi dig hela vägen hem.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier