Huset som växer med dig

Vet du hur mycket utrymme du behöver om tio år? Om svaret är nej önskar du kanske att det fanns ett hem som du enkelt kunde bygga ut – om och när det behövs. Goda nyheter, det finns ett sådant hus! TeriMODULAR är ett arkitektplanerat modulhus av bästa kvalitet, som kan anpassas till alla dina livssituationer.


Det innovativa modulhuset TeriMODULAR består av en grundmodul, som du redan i byggskedet eller senare kan komplettera med moduler för sovrum, hemmakontor eller trädgårdsbyggnader. Olika moduler kan kombineras på ett kreativt sätt så att det blir en perfekt helhet för dig och din familj. Det fina med TeriMODULAR är att du inte behöver veta på förhand vad du kommer att behöva i framtiden – TeriMODULAR kan anpassas till alla dina livssituationer.

Vadå modulhus?

TeriMODULAR-hus består av moduler, som färdigställs i optimerade och väderskyddade förhållanden inne i Teri-Hus fabrik. De skivfärdiga modulerna levereras till tomten i hela Finland, Sverige och Nordnorge. Tack vare modulernas höga färdighetsgrad blir byggtiden på tomten kortare och byggprojektet mer kostnadseffektivt. Modulhusets styrka är möjligheten att bygga ut huset med tilläggsmoduler i ett senare skede, när det behövs mer utrymme. Med tanke på att Teri-Hus historia går 50 år tillbaka i tiden lär det finnas moduler att beställa även långt in i framtiden.

Samla drömmarna

Allt börjar med en dröm. Hur vill du och din familj att ert hem ska se ut? Hurudan tomt vill ni att huset ska stå på? Gör en önskelista där ni samlar allt det ni drömmer om!

Kartläggningsbesök

När tanken om ert hus börjar klarna är det dags att kontakta oss. Vår verkställande direktör går tillsammans med dig igenom vilka behov och önskemål du har inför byggprojektet, och svarar på dina frågor.

Husplanering och offert

Vi planerar ditt nya hem i nära samarbete med dig och våra arkitekter. Planeringen kan utgå från vårt huskoncept TeriARK eller dina husritningar – eller så börjar vi rita tillsammans från noll. Utgående från planen ger vi dig en offert.

Byggprocessen

När vi är överens börjar huselementen byggas i Teri-Hus fabrik, i torra och tillverkningsoptimerade förhållanden. Det här förkortar projektets totala byggtid rejält. När vi har levererat elementen tar vår lokala samarbetspartner över och färdigställer huset på plats.

Dags att flytta in

Det bästa ögonblicket i varje husprojekt. Huset du drömt om står där rakt framför dig, och livet i ert nya hem kan börja.

Varför Teri-Hus?

Teri-Hus är en liten husfabrik som bygger 100–150 hus i året. När andra husfabriker har valt att optimera sin produktion utgående från några husmodeller, har vi valt att satsa på vår flexibilitet och förmåga att bygga varje hus helt enligt kundens önskemål. I vår husplanering utgår vi från kundens idéer och behov, inte från färdiga husmodeller som det finns begränsade möjligheter att förändra.

 

Teri-Hus är rätt val för dig som ställer höga arkitektoniska krav och har egna idéer och önskemål som du vill förverkliga. Hos oss kan du kombinera ambitiös arkitektur med husfabrikens fördelar. Slutresultatet blir ett högklassigt och hållbart hem, helt enligt din vision.

Planerar du att bygga hus?

Drömmer du om ett personligt hem utan de kompromisser som färdiga husmodeller innebär? Vi vill förverkliga din husdröm, tillsammans med dig. Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier