Börjar drömmarna bli mer konkreta? Kanske har ni börjat fråga offert av hustillverkare. Ett huspaket kan bestå av väldigt många olika färdighetsgrader. Det finns baspaket, leveranser som omfattar vägg- och takmontering på plats och nyckelfärdiga huspaket som levereras väldigt långt färdiga. Det är värt besväret att jämföra leveransinnehåll, kvalitet, pris och tidtabeller.

Visio 148 exempelpris

Här nere ser ni ett exempel på vårt 148 m2 Visio hus, 1-plan, levererat inredningsklart, till Kerava.

LADDA JÄMFÖRELSETABELL FÖR HUSPAKET

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

3 saker att tänka på vid val av huspaket:


Huspaketets färdighetsgrad

Materialpaket, stompaket, väderskyddat paket, inredningsklart- eller nyckelfärdigt. Läs mer för att förstå vad som ingår och vad som passar just Er.


Tidtabellen

Är det viktigt att det går snabbt? Färdiga väggar kan vara resta på en dag eller någon månad, helt beroende på vilket paket Ni väljer. Gör ni det mesta själva eller vill ni ha nyckeln i hand.

Husets budget

Ni kan också utgå från Er personliga budget, eller lånets storlek. De olika husmodellernas pris är beroende på många faktorer, som mängden fönster, hörn, terrasser och balkonger, typ av tak, panel, kvalitet och husets detaljer. En kostnadskalkyl för hela projektet kan göras av oss, huvudplaneraren eller den ansvariga arbetsledaren för husbygget. Det är alltid bra att göra en kostnadskalkyl i tidigt skede.

Vi har gått in för att enbart använda högklassiga inhemska material i våra hus. Vi tror att detta lönar sig i längden för dig som bygger hus.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier