Husvisning i Ylivieska 8.7.2021 kl. 16-19!

Adress: 

Poukkulantie 49
84100 Ylivieska

Husbeskrivning

Detta unika Teri-Hus planerades med fokus på att skapa ett praktiskt, funktionellt och ljust hem.

Vardagshall och grovkök

Målet var att placera vardagshall, grovkök, toalett och kök i närheten av varandra. Ingången till grovköket finns på ett genomtänkt ställe som känns naturligt med tanke på vilket håll man kommer ifrån. När barnen kommer in hittar de varsitt klädskåp genast till höger, där de kan ställa skor och hänga ytterkläder.

Ett lättillgängligt förvaringsutrymme för sängkläder och handdukar planerades i grovköket. Avståndet mellan tvättmaskin och torkställning är kort och praktiskt. I grovköket finns också barnens klädskåp, för att slippa den ständiga transporten av rena kläder upp till andra våningen.

Övre våningen

Trappan upp till övre våningen har planerats så att familjens ungdomar kan gå upp från grovköket utan att behöva passera eventuella gäster i vardagsrummet. Övre våningen lämnades delvis öppen, för att det skulle gå att prata med varandra även om man är på olika våningar. Barnens rum är små, men planerade så att de går att slå ihop i framtiden om det skulle behövas.

Gästhall

En rymlig gästhall med utsikt var husägarnas önskemål. Däremot ville de inte att den som kommer in genom ytterdörren ser rakt in till köket.

Köket

Diskhon är dold så att den inte är synlig överallt i vardagsrummet.

Vardagsrum

Husägarna ville att köket skulle vara delvis synligt från vardagsrummet.

Temperaturhantering

Eftersom kvällssolen lyser på bakgården har ägarna valt ett skyddande tak över terrassen. I husets övre våning finns en konvektor med kylning som är ansluten till bergvärmepumpen.

 Försäljarens kontaktuppgifter:

E-post: juha.tervamaki@teritalot.fi

Vi följer rådande coronarestriktioner.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier