Lyttsbacka – enfamiljshuset som aldrig blir för litet

Om du bygger enfamiljshus men känner dig osäker på hur mycket utrymme ni kommer att behöva om tio år, lönar det sig då att bygga större än det ni behöver just nu? Naturligtvis inte, bygg ett hus som känns lagom stort nu. Lyttsbacka kan nämligen växa i takt med din familj.
TeriMODULAR Lyttsbacka är ett modulärt enfamiljshus som designats av SAFA-arkitekten Rabbe Tiainen. Grundidén är att skapa en välplanerad men kompakt och flexibel bostad som kan anpassas till kundens skiftande behov. Lyttsbacka består av moduler som kan kombineras på olika sätt, eller läggas till i ett senare skede när det behövs mer rum i huset.Lyttsbacka-serien består av totalt åtta olika bostadsmoduler som du kan kombinera till en passande helhet för dig. Modulerna är utformade så att det skapas en naturlig övergång mellan rummen och från insidan av huset till den bakre uteplatsen. Modulernas interiör kan anpassas enligt dina önskemål, och du kan planera den i samarbete med vår planeringstjänst.Husets arkitektur är modern och har tydliga influenser från kalifornisk modernism från 60-talet, med stora fönster och en sömlös övergång mellan inne och ute.Lyttsbacka-modulerna tillverkas i torra utrymmen inne i Teri-Hus fabriken och levereras skivfärdiga till tomten, där de monteras ihop. Modulerna innehåller inte ytmaterial, men du kan beställa golv, takpanel, väggfärg samt kakel och klinker som lösmaterial från oss på Teri-Hus. När ytorna är klara kommer elektriker och VVS-installatör från Teri-Hus för att göra det avslutande el- och VVS-arbetet.

Vilken typ av tomt passar för Lyttsbacka?

En idealisk tomt för Lyttsbacka är tillräckligt bred. Om tomtens bredd inte räcker till är det möjligt att göra carporten till en separat helhet, skild från huset. Ifall det finns planer på att bygga ut huset i framtiden, är det viktigt att redan från början reservera utrymme för en extra modul på tomten.

Hur ser din version av Lyttsbacka ut?

TeriMODULARs Lyttsbacka-serie består av åtta olika bostadsmoduler och två alternativ för carport, som kan kombineras och anpassas på otaliga sätt. Här är tre exempel på hus där modulerna har kombinerats för att skapa enfamiljshus i storlekarna 59 m², 114 m² och 142 m².

Är du intresserad av Lyttsbacka?

Lyttsbacka 59

Lyttsbacka 114

Lyttsbacka 142

Arkitektplanerat modulhus söker kund med tomt

Har du en tomt för ett enfamiljshus där Lyttsbacka skulle passa in? Ser du potential i arkitektens idé? Vi vill planera och förverkliga ett helt unikt hus tillsammans med dig. Lämna dina kontaktuppgifter här, så hör vi av oss!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier