Sandvik – fritidshus som alltid passar perfekt

Är fritidsbostaden du drömmer om ett litet gömställe eller ett rymligt fritidshus med alla bekvämligheter? Spelar ingen roll, med vår lösning kan du få båda!Modulhuset Sandvik är ett huskoncept som ger dig möjlighet att bygga en lagom stor fritidsbostad nu, som kan byggas ut senare ifall det behövs. Sandvik består av moduler som kan kombineras på olika sätt, antingen i byggskedet eller senare genom att ansluta tilläggsmoduler.


Bostadsytan i den första modulen är 24,5 m2. Där finns vardagsrum, sovplatser, kök, badrum och förvaringsutrymme. Ovanför badrummet finns ett öppet utrymme, som kan användas som extra förvaringsutrymme eller sovloft.


Modulen har stående panel i både väggar och tak, som ytbehandlas med transparent eller vit lasyr enligt kundens önskemål. Huset har laminatgolv och det är möjligt att få det installerat med golvvärme. I badrummet kaklas både golv och väggar, takpanel installeras i alla våtutrymmen. Till köket kan kunden beställa köksinredning med vitvaror, kranar, bänkskivor samt lådor, skåp och hyllor. El- och rörsystem samt värmeelement installeras färdigt. Det finns också en braskamin i vardagsrummet. I paketet ingår dessutom lösmaterial för en terrass och en pergola.


Du kan antingen beställa en modul eller ett längre L-format hus med tilläggsmoduler. Den andra modulen ger dig möjlighet att förstora vardagsrummet och få två extra sovrum. Det finns också en bastumodul i form av en bastustuga med tvättrum, bastu och förråd. Bastumodulen kan anslutas till de andra modulerna på terrassen eller vara en fristående byggnad med egen terrass, exempelvis intill bryggan.


Modulhuset Sandvik är ett huskoncept som ger dig möjlighet att bygga en lagom stor fritidsbostad nu, som kan byggas ut senare ifall det behövs. Sandvik består av moduler som kan kombineras på olika sätt, antingen i byggskedet eller senare genom att ansluta tilläggsmoduler.


Vilken typ av tomt passar för Sandvik?

Modulhuset Sandvik passar på alla typer av tomter. För att kunna leverera huset behöver det finnas en väg till tomten och tillräckligt mycket yta så att modulerna kan lyftas på plats.

Är du intresserad av Sandvik?

Ladda ner broschyr

Sandvik-leveransoversikt.pdf

Sandvik-försäljningsbilder.pdf


Sandvik växer med dig

Har du den perfekta tomten för ett fritidshus, men är osäker på hur stort du ska bygga? Hur ska du tänka ifall du inte vet hur mycket utrymme du kommer att behöva där om tio år? Lönar det sig ändå att bygga så stort som möjligt nu direkt när du en gång bestämt dig? Eller bara bygga det du behöver just nu? Men hur blir det då i framtiden ifall du behöver mer rum? Måste du riva huset och bygga nytt, eller kanske söka en helt ny plats med utrymme för ett större hus? Inte alls. TeriMODULAR Sandvik är ett arkitektritat, högklassigt modulhus som kan anpassas till din livssituation. När du behöver mer rum, kan Sandvik växa med dig.


Arkitektritat modulhus söker kund med tomt

Har du en fritidstomt som skulle passa för Sandvik? Ser du potential i arkitektens idé? Vi vill planera och förverkliga ett helt unikt hus tillsammans med dig. Lämna dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier