Unikt hus. Teri-Hus.

Är du arkitekt eller byggplanerare? Förverkliga din kunds husdrömmar tillsammans med oss på Teri-Hus. Vi utnyttjar husfabrikens och platsbyggandets styrkor på bästa möjliga sätt. 

I samarbete med oss kan du garantera din kund ett högklassigt hem som byggts exakt enligt ritningarna av element som färdigställts i vår moderna husfabrik. 

Är du arkitekt eller byggplanerare? - Teri-Hus

BOKA GRATIS PLANERINGSMÖTE

Vi träffas för att diskutera hur Teri-Hus kunde förverkliga dina planer och garantera en hög kvalitet genom hela byggprocessen.

Boka planeringsmöte

 

Skräddarsytt hus.

Ett eget hus på en vacker plats är ett spännande uppdrag för arkitekter och en av livets stora drömmar för många finländare.

Teri-Hus kan, till skillnad från andra husfabriker, färdigställa specialplanerade huselement precis enligt kundens önskemål. Det gör oss till en intressant samarbetspartner för arkitekter, byggföretag och kunder som vill ha ett alldeles unikt hem.

Är du arkitekt eller byggplanerare? - Teri-Hus

Torrt hus.

Våra huselement tillverkas för hand inne i den torra fabriken. De olika arbetsmomenten utförs i noga övervakade förhållanden av erfarna husbyggare, vilket säkerställer att det är precis rätt element som levereras till tomten.

Elementen skyddas väl både under transport och montering. Tack vare omsorgsfull planering är det möjligt att få huset väderskyddat på byggplatsen inom ett dygn.

Högklassigt hus.

Österbottnisk kvalitet genomsyrar hela Teri-Hus verksamhet. Kvaliteten syns i såväl materialval som i byggnadsteknik och kundservice. Under årtionden har vi utvecklat vårt eget sätt att bygga. Vi har hittat en konstruktion som vi vet att fungerar, och håller oss till den. Vi är traditionella på det viset.

Är du arkitekt eller byggplanerare? - Teri-Hus

Vackert hus.

Ett vackert hus är ett resultat av en lyckad helhet som känns unik. Ofta är det en kombination av omsorgsfullt valda material, spännande detaljer och en speciell byggplats. Om du involverar oss redan från början, kan vi tillsammans förverkliga det hus som din kund drömmer om.

 

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Beställ nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Följ oss i sociala medier