Vi möter dig där du behöver oss. Kanske vill du ha hjälp med att sparka igång ditt husbygge, eller så har du en tomt som du är osäker på hur du ska utnyttja på bästa sätt. Kanske har du en egenritad planlösning som du vill bolla med en expert, eller så sitter du förvirrad av husofferter och försöker förstå vad kalaset egentligen kommer att kosta.

Gratis planeringsmöte - Teri-Hus

GRATIS PLANERINGSMÖTE – OM BYGGPROCESSEN

 

Ett husbygge kan kännas överväldigande. Ju mer du läser på desto fler valmöjligheter upptäcker du och till slut vet du ingenting längre. Du har hittat tomt och vet vad du får bygga på den. Men vad händer sedan, och i vilken ordning? Vad får du inte missa?

Under det här planeringsmötet går vi igenom byggprocessen steg för steg, så att du får en helhetsbild och känner dig redo att köra i gång.

I nuläget känns det kanske som att du borde vara både arkitekt, byggmästare och ekonom för att kunna ro byggprojektet i land, men så är det lyckligtvis inte. Våra experter hjälper dig ända fram till ditt drömhus.

 

Läs om ett av våra byggprojekt

 

Gratis planeringsmöte - Teri-Hus

GRATIS PLANERINGSMÖTE – OM TOMTEN

 

Förr byggde vi hus på en hög plats där solen föll på ett lämpligt sätt över tomten. Numera är utbudet av tomter i städerna begränsat, vilket gör att vi ofta bygger hus på betydligt sämre mark i dag. Det är en byggteknisk utmaning som kräver eftertanke.

All husplanering utgår från tomten och kommunens detaljplan för den. Planen sätter ramar för vad och hur du kan bygga. Under det här planeringsmötet undersöker vi din tomt och diskuterar hur du kan utnyttja den på bästa möjliga sätt.

För att lyckas med det behöver vi veta vad du får bygga på din tomt. Innan du bokar det här mötet vill vi att du bekantar dig med detaljplanen och tar reda på vilka regler som gäller. När vi känner till förutsättningarna kan vi göra det bästa av dem!

 

Läs om ett av våra byggprojekt

 

Gratis planeringsmöte - Teri-Hus

GRATIS PLANERINGSMÖTE – OM PLANLÖSNINGEN

 

När du har alla valmöjligheter kan det plötsligt bli svårt att välja. Ett eller två plan? Modernt eller klassiskt? Hur många rum och hur många kvadratmetrar? Hur utnyttja varje vrå på bästa möjliga sätt?

Under det här planeringsmötet diskuterar vi husets planlösning. Ta gärna med dig bilder på hus och planlösningar som du gillar eller en egen skiss som vi kan utgå ifrån. Ta också med information om din tomt och detaljplanen för den. Vi behöver veta hur stort hus du får bygga och om det finns regler för antalet våningar eller annat som påverkar planlösningen.

Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig goda råd i den fortsatta planeringen. Stöter du på problem så löser vi dem tillsammans. Vi säger ja till det mesta.

 

Läs om ett av våra byggprojekt

 

Gratis planeringsmöte - Teri-Hus

GRATIS PLANERINGSMÖTE – OM BUDGETEN

 

Du vet vilket hus du vill bygga och ber om offert för att få en prislapp. Men vad betyder egentligen den där siffran längst ner i dokumentet? Vad ingår och vad ingår inte? Hur ser ansvarsfördelningen ut mellan dig och husleverantören? Vilka uppgifter hör till dig?

Under det här planeringsmötet hjälper vi dig göra en realistisk budget och ger dig goda råd om var det är värt att satsa och var du möjligen kan spara i husbygget. Vi rätar även ut eventuella frågetecken kring offerter och leveransinnehåll. Det här mötet passar dig som kommit så långt i byggprocessen att du har tomt och en klar bild av hurudant hus du vill bygga.

Det behöver inte alls vara varken dyrt eller krångligt att bygga hus, ska du få se. Det är faktiskt riktigt kul.

 

Läs om ett av våra byggprojekt

 

Kundberättelse

 

När huset väl står klart känns det som en självklarhet. Naturligtvis är det så här ditt hem ska se ut! Ändå är vägen dit sällan spikrak. En lång rad beslut har fattats under resans gång och en del av dem kan kännas svåra att göra på egen hand.

Här kan du läsa om ett byggprojekt som Teri-Hus är delaktig i, och vad husägarna upplever att är mest utmanande i processen. Vi vet att byggandet kan kännas övermäktigt i början, och just därför erbjuder vi ett gratis planeringsmöte till dig som känner dig osäker inför ditt eget byggprojekt.

 

 

Ta kontakt - planeringsmöte

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Beställ nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Följ oss i sociala medier