“Precis så, som du alltid drömt att det ska se ut…”

Kvalitetshus. Teri-Hus.

Teri-Hus utnyttjar både arkitektplaneringens och husfabrikens styrkor på bästa möjliga sätt. Hos oss kan du förverkliga ditt drömhem, ett högklassigt hus med specialplanerade element som tillverkas i vår moderna husfabrik.

Arkitektplaneringens och husfabrikens styrkor - Teri-Hus

LÅT OSS BYGGA DITT UNIKA HEM!

Under mötets gång bedömer vi hur länge byggprojektet kan tänkas ta, vad det kommer att kosta och vilket slutresultat du kan förvänta dig. Vi har hundratals exempel på lyckade byggprojekt i bakfickan, och därmed också en gedigen erfarenhet som gör att du kan lita på vår bedömning.

Boka gratis planeringsmöte

Eget hus.

Ett eget hus på en vacker plats är något som många drömmer om. En del har möjlighet att bygga sitt drömhus tidigt i livet, andra hinner bli pensionärer innan det äntligen är dags för livets stora byggprojekt.

Det finns flera goda skäl till att låta Teri-Hus förverkliga dina husdrömmar, men ett av dem är överlägset viktigast: i vår moderna husfabrik kan vi tillverka ett hus exakt enligt dina önskemål. Inte ungefär, utan precis så som du vill ha det. Vi tillverkar storelement som ger oss en enorm flexibilitet, och möjlighet att erbjuda våra kunder helt skräddarsydda huselement.

Du kan köpa huspaketet i den färdighetsgrad du vill. Allt från stompaket till inredningsklart hus är möjligt, beroende på hur mycket du själv vill vara delaktig i husprojektet.

Läs mer om huspaketens färdighetsgrad.

Arkitektplaneringens och husfabrikens styrkor - Teri-Hus

Unikt hus.

Så här förverkligar vi dina husdrömmar:

  1. Du har en egenritad planlösning eller så tänker du anlita någon för att skapa en planlösning åt dig.
  2. Du kontaktar vår försäljare – som bokar ett möte där du får klarhet i projektets längd och totalkostnad.
  3. Vi färdigställer huselementen enligt planerna i vår moderna husfabrik.
  4. Vi levererar elementen till byggplatsen, väl skyddade under transporten.
  5. Vi monterar huset snabbt så det blir helt väderskyddat.

Här kan du läsa mer om vår byggprocess

Torrt hus.

Våra huselement tillverkas för hand inne i den torra fabriken. De olika arbetsmomenten utförs i noga övervakade förhållanden av erfarna husbyggare, vilket säkerställer att det är precis rätt element som levereras till tomten.

Elementen skyddas väl både under transport och montering. Tack vare omsorgsfull planering är det möjligt att få huset väderskyddat på byggplatsen inom ett dygn – även på vintern!

 

Högklassigt hus.

Österbottnisk kvalitet genomsyrar hela Teri-Hus verksamhet. Kvaliteten syns i såväl materialval som i byggnadsteknik och kundservice. Under årtionden har vi utvecklat vårt eget sätt att bygga. Vi har hittat en konstruktion som vi vet att fungerar, och håller oss till den. Vi är traditionella på det viset.

Arkitektplaneringens och husfabrikens styrkor - Teri-Hus

Vackert hus.

Ett vackert hus är ett resultat av en lyckad helhet som känns unik. Ofta är det en kombination av omsorgsfullt valda material, spännande detaljer och en speciell byggplats. Om du involverar oss redan från början, kan vi hjälpa dig att planera ett vackert hus som ger dig möjlighet att utnyttja din tomt på bästa möjliga sätt.

vad kan vi hjälpa dig med?

När du vet var du ska bygga och vad du får bygga på din tomt så kan vi fortsätta planera tillsammans. Boka ett gratis planeringsmöte med det tema som känns mest relevant för dig just nu. På Teri-Hus stöder vi dig hela vägen hem.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Beställ nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Följ oss i sociala medier