Inspiration för ditt drömhus / Berättelser om drömmer som blivit verkliga / Parhus i Nummela – av element från Teri-Hus

Parhus i Nummela – av element från Teri-Hus

Våren 2021 ska de stå klara, de fyra parhusen i Nummela som byggs av Teri-Hus element. Teri-Hus är en flexibel husleverantör som kan planera och tillverka element enligt kundens önskemål. Dessutom är husfabriken i Terjärv en pålitlig och yrkeskunnig samarbetspartner. Dessa egenskaper var avgörande då företaget Antila Invest i Kouvola valde elementleverantör till sina byggprojekt.

Paavo Antila är en av två bröder som driver företaget Antila Invest i Kouvola. Paavo har operativt ansvar och är en av företagets fem anställda. Till en början byggde Antila Invest hallar i Nummela, men när kvoten blev fylld på den fronten började de också bygga hus. Det pågående radhusbygget i Nummela med Teri-Hus som samarbetspartner är Antila Invests tredje bostadshusprojekt.

Valde Teri-Hus som leverantör av huspaket

Antila Invest skaffade tomt och gjorde en skiss av parhusens planlösning. I och med det tog projektet fart och nästa steg var att välja vem som skulle leverera huspaketen. För Antila Invest var det redan från början klart att parhusen skulle byggas av storelement. Fem husleverantörer deltog i den offertrunda som Teri-Hus gick segrande ur.


– Teri-Hus kändes som den mest pålitliga och yrkeskunniga samarbetspartnern, därför valde vi att anlita dem, säger Paavo Antila.


Antila intygar att samarbetet med Teri-Hus har fungerat utmärkt, på alla punkter. Alla överenskommelser har hållits och ifall problem har uppstått under resans gång så har Teri-Hus löst dem på ett bra sätt. Antila berömmer speciellt gänget som monterade huselementen på byggplatsen.


– Om vi ska lyfta fram något speciellt när det gäller vårt samarbete med Teri-Hus så är det nog montörerna och slutresultatet av deras arbete. De var verkligen duktiga och gjorde ett riktigt bra jobb, säger Antila.


Från första spadtaget till sista spiken kommer byggprojektet att ta ungefär ett halvt år. Under den tiden färdigställer Antila Invest och Teri-Hus fyra parhus med gemensamma krafter. Förutom elementen och monteringen av dem utför Antila Invest allt byggarbete själva, allt från markarbete och husgrund till inredningsarbete och trädgårdsanläggning.

Det hålls redan visningar i det första parhuset och målet är att färdigställa resten av parhusen under våren 2021, så att även de kan läggas ut till försäljning. Om allt går enligt planerna kommer Antila Invest att påbörja ett nytt projekt på våren. Enligt Antila kan det gott hända att samarbetet med Teri-Hus fortsätter, för det pågående samarbetet har gett mersmak.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Beställ nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Följ oss i sociala medier