Teri-Hus Ab som grundades på 1970-talet har sedan år 1984 varit en del av familjeföretaget Rani Plast-konsernen. För närvarande sysselsätter Teri-Hus ca 50 personer. Suomen Asiakastieto Oy  har beviljat Teri-Hus  ett certifikat som Finlands Starkaste –  och Kauppalehti Framgångsrika -certifikat för att bevisa att företagets verksamhet står ekonomiskt  på en hållbar grund.

Blogi.2.1

I bakgrunden 100 årigt österbottniskt byggnadskunnande

Terjärv är en liten by i Österbotten. Redan för över ett sekel sedan sökte sig män till Helsingfors, Sverige, Ryssland och även till Amerika för att bygga hus av hög kvalité för hand och med skicklighet. Idag representerar samma kunnande en stark tradition ända från år 1974 då Teri-Hus började leverera högkvalitativa trähus.

Unika hem för unika människor

Det nya huset ska genast kännas som ett eget hem. Därför är varje Teri-Hus både till utseende och egenskaper precis sådant, som de blivande ägarna önskat sig. I vårt urval finns många husmodeller som kan ändras enligt tycke och smak eller så kan ni designa ett helt eget drömhem som exakt motsvarar era behov.

Blog3

Stark kompetens och lång erfarenhet garanterar kvalitéten

Teri-Hus personal förenas av stark yrkesstolthet och tron på egen tillverkning, där man inte är redo att pruta på kvalitéten. Därför återspeglar varje Teri-Hus värdet av vårt traditionella hantverk och över 40 års erfarenhet av elementhustillverkning. Varje Teri-Hus är i sin helhet framställt av förstklassigt hållbart material. Vår princip är att vi ska kunna vara stolta över och även själva kunna tänka oss att bo och trivas i varje hus vi bygger.

The post Företaget TeriHus appeared first on Teritalot.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Beställ nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Följ oss i sociala medier