Ett flerplanshus för hela familjen eller ett enplanshus för två? Ett stilrent vitt hus eller ett färgglatt hus? Ett hus på landsbygden eller ett hus i staden? Vilket Teri-hus är Finlands vackraste – är det just ditt Teri-hus?

Nu har ditt hem möjlighet att vinna prestigefyllda titeln “Finlands vackraste Teri-hus”! Teri-Hus lanserar en tävling för att hitta det vackraste Teri-huset. Vill du vara med i denna tävling gäller det för dig att skicka in bilder av ditt hus och svara på frågorna nedan – då kan du ha möjlighet att vara med i tävlingen och vinna titeln och ett lusthus  eller en lekstuga!

terihus blogginlägg

Tävlingen går till så att du skickar in bilder och svar på våra frågor innan 20.6.

Bilder av ditt hus
Skicka så många bilder som möjligt men åtminstone två bra bilder av huset. Skicka gärna även andra bilder såsom detaljer från huset och bilder av inredningen. Vänligen se dokumentet med noggrannare bildanvisningar här. 

Husets historia
Vi behöver lite mera information om ditt hus för att ge det en beskrivning och historien bakom. Vänligen skicka till oss basinformation gällande ditt hus: år då huset byggdes, var huset är beläget samt ett namn för ert hus. Exempel på namn kan vara “Ljusblåa huset på landet” eller “Petterssons trevåningshus”, namnet används i tävlingen.

Vänligen svara även på följande frågor:
1 Varför byggde du ett hus?
2 Vad skiljer ditt hus ur mängden?
3 Varför valde du just Teri-Hus?
4 Varför är ditt hus Finlands vackraste Teri-hus?
5 Mer du vill dela med dig:

Bland alla inskickade svar väljer vi de åtta bästa husen som tävlar om att få bli “Finlands vackraste Teri-hus”. Inläggen kommer att publiceras på Teri-Hus hemsida samt på Teri-Hus Facebook. Tävlingen sker i juni-augusti och röstningen kommer att ske på Facebook.

Ägaren av Finlands vackraste Teri-hus vinner en lekstuga eller ett lusthus, beroende på vad hen föredrar!

Nu kan du vara med i denna tävling genom att skicka in ditt bidrag till catherine.rantanen@genero.fi senast 20.6. Bidraget ska innehålla a) bilder enligt anvisningarna och b) svar på frågorna. Genom att skicka in dina svar godkänner du att Teri-Hus får använda materialet till tävlingen och till eventuell framtida marknadsföring. Bilder med personer kommer inte att användas efter tävlingen.

Ta tillfället i akt och delta i Teri-Hus tävling och vinn fina priser! Vid frågor kontakta catherine.rantanen@genero.fi.

Läs reglerna här.

The post Finlands vackraste Teri-hus sökes! appeared first on Teritalot.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Beställ nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Följ oss i sociala medier