Efter förhandlingarna beslöt vi att Teri-Hus blir vår nya husleverantör.
Det fanns tre skäl till varför vi valde just denna leverantör, jag kan inte ens sätta skälen i rätt ordningsföljd, för alla är de så viktiga vid stora affärer:

Kundservice

Pris

Kvalité

Vi förhandlade om husleveransen med flera tillverkare. Redan i början kunde vi välja ut 4 av de tävlande leverantörerna som passade oss bäst. Kundservicen hos Teri-Hus var för oss en positiv överraskning. De var inte bara intresserade av oss som kund, utan de lyssnade på oss och berättade för oss öppet och klart om viktiga detaljer som hör till leveransen. Redan efter första palavern fick vi en stark känsla av att dessa typer visste vad det talade om.

Min egen erfarenhet av ett tidigare husbygge och av att jag har besökt många husbyggen har gjort mig till en kritisk och vaken kund. Vid ett så stort köp, som troligen hör till de största inköpen i en mänskas liv, så har kundservice och att skapa förtroende större betydelse än normalt. Förtroendet skapas i huvudsak genom : Personlig kontakt, ögonkontakt och att man svarar på telefonsamtal och på e-post. Bland er som läser detta finns säkert husbyggare? Hurudan betydelse hade kundservicen vid ditt husköp?

 

När det gäller en handel i den här prisklassen, har också huspaketets slutsumma en avgörande betydelse för köpet. Vi gjorde en noggrann jämförelse av pris och kvalitet. Vad som gällde kvaliteten fäste vi oss speciellt vid, fönstren, slutfinish, ytterväggarnas konstruktion, mellanbjälklag, isolering och ytterpanel.
Dessutom granskade vi noggrant hurudana alternativ leverantören kunde erbjuda vad gäller bl.a. lister och mellandörrar.

Planera husköp

Teri-Hus är Mellersta-Österbottens äldsta husfabrik, som bl.a var en av de första i Finland att leverera huspaket med mansardtak. Teri-Hus har tiotals års erfarenhet av byggande. Fabriken finns i Terjärv, vi tog en titt på fabrikshallarna innan vi skrev kontraktet. För oss var det viktigt att se hur väggarna var konstruerade. Det känns tryggt för byggaren att se att ytterpanelen är gjord av ordentlig och god kvalitet, slutresultatet blir snyggt samt att väggkonstruktionen varit hållbar i decennier.

Vår egen husleverans är en del av ett bredare samarbete, där vi får vara delaktiga i Teri-Hus synlighet på webben samt i utvecklingen av deras brand. Med den erfarenhet jag har är jag glad att få synliggöra den gedigna kompetens som dessa yrkesmän har.

Nu väntar vi med iver på husleveransen eller rättare sagt vi jobbar så svetten rinner för att få tomten klar tills huspaketet anländer! Vi har en rolig, spännande och otroligt intressant tid framför oss!

Välkommen att följa berättelsen, hoppas att även du bjuds på intressanta vändningar!

X  Jenni

The post Till husköp! appeared first on Talosanomat.

 

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Beställ nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Följ oss i sociala medier