Teri-Easy - Välj mellan två paket

Huspaketet Easy är ett bra alternativ för dig som vill att byggandet ska gå lätt, snabbt och smidigt.Du kan välja mellan två olika inredningspaket. Föredrar du ett hem i gråa nyanser eller klassiskt vitt? Oavsett färgskala kan du lita på att inredningsmaterialen är välgenomtänkta, eftersom det är en inredningsplanerare som omsorgsfullt har valt ut dem. Vissa val kan du ändå påverka själv för att ge ditt hem en personlig touch. Paketet kan fås närapå inflyttningsklart, det är bara kök och övriga skåp i huset som du skaffar själv. Mer specifik information om detta får du av närmaste försäljare.

Teri-Easy - Teri-Hus


Enkelt

Nytt hus utan krångel. Teri-Easy passar dig som vill ha ett snyggt och praktiskt hem av högsta kvalitet. Teri-Hus erfarna planerare har utformat Easy så att det ska uppfylla de flesta tänkbara behov i ett hus. Du kan lita på att varje vrå i huset är genomtänkt.


Stilrent

Färg är viktigt, men svårt. Lika bra att låta experterna sköta färgkartan från början. Du väljer bara mellan två inredningspaket, vitt eller grått, och får sedan njuta av de färger och material som en inredningsplanerare omsorgsfullt komponerat ihop. Med Easy har du ändå möjlighet att sätta en personlig prägel på ditt hem. Du skaffar kök och husets övriga skåp själv.


Smart

Precis som alla andra Teri-Hus byggs Easy av noga utvalt material av högsta kvalitet. Vi använder inhemskt material så långt det bara är möjligt och tar hänsyn till både hur miljövänliga och återvinningsbara materialen är. Vi bygger i trä, vilket gör Teri-Hus till ett bra val även ur ett ekologiskt perspektiv. Hör av dig, vi berättar gärna mer om hur vi jobbar med respekt för naturen.
Teri-Easy - Teri-Hus

Kontakta en husrepresentant

Låter Teri-Easy intressant? Mer specifik information får du av närmaste försäljare.