bostadsmassan-cubo-teri-hus

Teri-Hus tävlar om att bli årets hus 2016 i Sverige.

Teri-Hus är en av de åtta finalisterna i tävlingen om Årets Hus 2016 i Sverige. Tävlingen arrangeras av Sveriges största husguide Allt om Villor & Hus.

Finska Teri-Hus från Terjärv i Österbotten har chans att bli Årets Hus i Sverige 2016. Teri-Hus deltar med husmodellen Cubo som byggdes till årets bostadsmässa i Seinäjoki.

“Cubo lyfter fram vår strävan efter att möta den framtida husägarens enskilda behov i alla våra byggen.” – Ulrika Ahlbäck, VD Teri-Hus

Cubo – stilrent och modernt in i minsta detalj

”Juryn föll direkt för detta häftiga hus, som designälskande Laura och Elias har låtit bygga till sig och sina två barn. Cubo från Teri-hus är stilrent och modernt in i minsta detalj. Bakom den moderna fasaden öppnar sig ett stort kök, ett vardagsrum och en matplats i en kombination som omfamnar både ljus och rymd. Dagsljuset strömmar in genom de fantastiska glaspartierna och ute på den stora, delvis inglasade terrassen finns mer utrymme att umgås. Ett unikt och smått fantastiskt hus för en familj som längtar efter det annorlunda och därtill gillar moderna linjer.” – Allt om Villor & Hus

IMG_9957.jpg
IMG_9957.jpg
IMG_9948.jpg

Se fler bilder på huset Cubo

Om ÅRETS HUS 2016

ÅRETS HUS vill uppmärksamma alla de nya, vackra hus som byggs i Sverige. Hus med smarta planlösningar, miljövänliga material, snygga exteriörer och energieffektiva konstruktioner.

Det är femte året i rad som ÅRETS HUS arrangeras av Allt om Villor&Hus. Intresset för tävlingen är i år större än någonsin tidigare, och tävlingen växer och blir allt större. ” Vår jury har inte haft det lätt i arbetet med att utse de åtta finalister bland alla fantastiska tävlingsbidrag.” – Allt om Villor&Hus

Tävlingen avgörs genom att en jury utser åtta finalister bland de tävlingsbidrag som skickas in. Den slutliga vinnaren av tävlingen utses genom att allmänheten röstar på sin favorit innan sista oktober, och den slutliga vinnaren presenteras i februari under Stockholm Furniture Fair.

Röstningen sker på: http://alltomvillorochhus.se/494-2/

Rösta på Cubo

teri-hus-gruppbild1200x628

Fakta om Teri-Hus

Hustillverkaren Teri-­Hus Ab som grundades på 1970-­talet, har traditioner av 100 årigt Österbottniskt trähusbyggande. Varje Teri­-Hus ska kännas som ett eget hem. Därför är varje hus både till utseende och egenskaper precis sådant, som de blivande ägarna önskat sig.

Teri-Hus igenkänns som en hustillverkare med stark kompetens och lång erfarenhet, vilket garanterar kvalitéten. Varje Teri-­hus är i sin helhet framställt av förstklassigt hållbart material. Teri-Hus princip är att kunna vara stolta över och även själva kunna tänka sig att bo och trivas i varje hus de bygger.

  • Terjärv är en by med ca. 2100 invånare och en del av Kronoby kommun i Österbotten, Finland.  
  • Teri-Hus grundades på 70-talet för att skapa jobb åt byns män eftersom det på den tiden fanns mera jobb för kvinnor i fabrikerna i byn.
  • Teri-Hus hör idag till den familjeägda Rani Plast koncernen
  • Terjärv har en lång tradition av snickarkunskaper och byn har bl.a. haft en slöjdskola (andra stadiet) i 75 år

 

The post Teri-Hus – Enda finska hustillverkaren i Årets Hus 2016 Sverige appeared first on Teritalot.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Beställ nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Följ oss i sociala medier