cubo

 

Ett av Bostadsmässans huvudteman i Seinäjoki var den österbottniska företagsamheten. Med det ville man framför allt ära regionens starka bygg- och snickeritraditioner, som sträcker sig tillbaka ända till 1800-talet. Samtidigt strävade Bostadsmässan 2016 efter att lyfta fram det moderna byggandet.

Teri-husen vilar på en hundraårig tradition inom snickeri och byggande. Bostadsmässan i Seinäjoki var alltså ett utmärkt tillfälle att lära känna oss. Våra trähus av hög kvalitet byggs med yrkeskunnighet och av förstklassigt material. Våra planerare hjälper dig se till att ditt framtida hus blir precis så som du vill ha det.

Cubo var en favorit både hos bostadsmässans besökare och på nätet

Vårt hus Cubo passade med sin moderna trähusarkitektur väl till årets mässtema. Samtidigt lyfte huset Cubo också fram vår strävan efter att möta varje framtida husägares enskilda behov i alla våra byggen. Bakom Cubos moderna fasad hittas ett stort öppet kök, ett vardagsrum och matplats i en kombination som omfamnar både ljus och rymd.

Den 17 november presenterades resultatet av Bostadsmässans Bästa hus-omröstning och Cubo placerade sig på en glädjande andra plats. Cubo var samtidigt mässans mest populära trähus. Cubo valdes också till vinnare som bästa hus i en omröstning på Bostadsmässans facebooksida. Ett stort tack till alla som bekantade sig med Cubo och de som deltog i omröstningen både på mässan och på nätet.

cubo

CUBO 168 M²

Andra plats som Bostadsmässans Bästa hus.

Första plats på Facebook.

Cubos hjärta formas av samspelet mellan det öppna köket, matsalen och vardagsrummet. På den rymliga delvis inglasade terrassen hittas i sin tur både en jacuzzi och ett sommarkök

 

Varför valde vi Teri-Hus?

“Att kunna få ett unikt hus, precis enligt våra önskemål och behov, gjorde att vi valde Teri-Hus”
– Laura & Elias

The post Cubo fick pris appeared first on Teritalot.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier