Terjärvborna Ida och Valter Forsén hade länge gått och drömt om ett traditionellt hus på landet. I synnerhet Ida har alltid vetat att hon vill ha ett stort hus på landet, byggt i traditionell, lantlig stil. Bostadsmarknaden för traditionella landsbygdshus är inte speciellt livlig och även om drömhuset redan skulle finnas i trakten, saknar de äldre husens bottenplan och inredning ofta moderna lösningar. Därför hade Ida och Valter från början bestämt sig för att hellre bygga sitt drömhus, än att köpa ett gammalt. Som byggpartner valde dom Teri-Hus, ett lokalt företag vars goda rykte och kvalitet paret kände sig övertygade om.

Idas och Valters hus har stora rum, ändå har bottenplanens kvadratmetrar använts effektivt. Den vackra femkantiga farstukvisten hälsar gästen välkommen och hallens pardörrar av glas leder besökaren in i huset. “Stora dörrar är bra när det finns barn i huset”, konstaterar Valter.

Maalaistalo

Köket är stort och avställningsytorna många. Ida bakar mycket i sitt jobb och bakar även hemma så därför ville hon ha ett rymligt kök. Familjen värdesätter gemensamma matstunder och därför var det också viktigt att det runda köksbordet fick plats. I köket finns också en vacker Högfors spis! Vardagsrummet är ljust och öppet: där samsas både en soffgrupp och en större matsalsgrupp utan problem.

maalaisromanttinen talo

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Beställ nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Följ oss i sociala medier