Inspiration för ditt drömhus / Berättelser om drömmer som blivit verkliga / Finnbergs drömhus

Finnbergs drömhus

Detta ljusa hus byggdes 2012 i ett idylliskt område i Purmo, Pedersöre. Inredningen har fått samma ljusa toner som själva huset och bildar en sammanhängande helhet.

finnbergs dromhus hero

Mer utrymme till familjen

I takt med att familjen växte blev det aktuellt att även ha mer utrymme och ett eget hus, som vi redan länge hade drömt om.

Vi valde Teri-Hus som husleverantör eftersom vi blev förtjusta i husmodellerna de erbjuder. Dessutom hade vi hört mycket gott om företaget och deras arbete.

Symmetrisk planering

Finnbergs drömhus är en blandning av olika husmodeller, anpassat efter våra behov.

Huset är en mycket symmetrisk helhet, vilket är något som är unikt med detta hus. Finnbergs drömhus ser nämligen nästan likadant ut från båda sidorna. På baksidan finns det även en stor inglasad terrass, som en ytterligare förtjusande detalj. Även på insidan av huset spelar symmetrin en viktig roll.

Stil och utsikt

Vi har arbetat mycket själva med husets olika skeden från planering till verkställande,men vi tycker det har varit värt mödan. Slutresultatet är ju ett stilrent och personligt hus. Det har visat att noggrann planering och hårt arbete kan bli ett imponerande hus för en familj.

Finnbergs drömhus
Finnbergs drömhus
Finnbergs drömhus

 

The post Finnbergs drömhus appeared first on Teritalot.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier