Inspiration för ditt drömhus / Berättelser om drömmer som blivit verkliga / Klassiskt Mansardhem på Landsbygden

Klassiskt Mansardhem på Landsbygden

Detta hus på 185 m² är beläget i mitten av vackra trädgårdar och veteängar. Paret bestämde sig för att bygga ett hus då ett färdigt lämpligt hus inte hittades.

klassinen mansardikoti hero

Gå byggarens ärenden

Teri-Hus valdes till att bygga vårt drömhem eftersom alla i företaget hade en positiv to-do anda. Dessutom togs våra önskemål mycket i beaktande och det tycktes finnas en lösning på allting. Av modellerna hittade vi enkelt vår favorit och vi uppskattade också att företaget var lokalt och att materialen och arbetet var av hög kvalitet.

Vi minns att Teri-Hus anställda gärna hjälpte byggarna, även om de hade mycket annat att göra. Ifall det förekom problem fanns det alltid stöd nära till hands och därmed kändes byggandet mycket tryggt.

Klassisk elegans

Huset passar bra in i miljön och Klassiska Mansardhemmet på Landsbygden har tillräckligt, men inte för många detaljer. Huset är byggt på en tomt som omringas av en gammal stenmur. Därmed skapades en bra helhet där ögat vilar.

Samma klassiska utseende fortsätter även i inredningen. En vedspis och de många detaljerna som innerväggarnas paneler, är exempel på unika detaljer i inredningen.

Gården planerade frun i förhållandet till att passa bra in i omgivningen.

Vi har lyckats med att bygga ett välkomnande och hemtrevligt hus, och inte ett kallt och opersonligt som nybyggda hus ofta kan vara.

Kuusinens hem
Kuusinens hem
Kuusinens hem

 

The post Klassiskt Mansardhem på Landsbygden appeared first on Teritalot.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier