Inspiration för ditt drömhus / Berättelser om drömmer som blivit verkliga / Huset vid Strandbjörkhagen

Huset vid Strandbjörkhagen

I Nyslott hittas ”Huset vid Strandbjörkhagen”, som fått sitt namn av björkarna som växer runt huset. Huset blev klart 2010 och är 205 m2 stort.

talo rantakoivikko hero

Bygginspiration på joggingrundan

Vårt hus vid Strandbjörkhagen fick en plötslig och oplanerad början. Under en joggingrunda nära centrum fäste vi uppmärksamheten vid en lämplig strandtomt som var till salu. Därefter tog det inte lång tid tills tomten var köpt och vi började sälja vårt tidigare hus.

Planering och erbjudanden

Vi hade en klar vision om vårt framtida hus. Därmed gjorde vi flera offetförfrågningar till olika hustillverkare på basis av denna vision. Tack vare försäljarens expertis och äkta intresse för huset, valde vi till sist Teri-Hus som vår hustillverkare. Dessutom verkade Teri-Hus anställda verkligen lyssna och förstå sig på oss. Som byggare av vårt första hus erbjöds vi även mycket värdefull information under planeringsskedet och byggandet. Vilket underlättade beslut om olika saker som berörde exempelvis tekniska lösningar. Teri-Hus skötte alla sina förutbestämda uppgifter väl och vi fick flytta in nöjda och glada.

Utrymme, ljus och lugn i strandbastun

Utrymme och ljus var mycket viktiga för oss. Detta syns tydligt bland annat i den nästan sex meter höga aulan. Funktionaliteten påverkas exempelvis av nedrevåningens fem olika utgångar. Det som gör huset unikt är den integrerade strandbastun, som har fått många förtjusta komplimanger. Dessutom kan man även njuta av utsikten till sjön från exempelvis badtunnan på terrassen.

talo-rantakoivikko
talo-rantakoivikko
talo-rantakoivikko

 

The post Huset vid Strandbjörkhagen appeared first on Teritalot.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Beställ nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Följ oss i sociala medier