Inspiration för ditt drömhus / Berättelser om drömmer som blivit verkliga / Living Moderna

Living Moderna

Solf (beläget i Korsholm, Österbotten) valdes till Finlands bästa bostadsområde 2006. I orten med runt 2 000 invånare finns även huset med smeknamnet ”Living Moderna”, som blev klart 2010. Föräldrarna, tillsammans med sina två barn och deras hund, bor i detta 210 m² stora hus (exkl. garage).

living moderna hero

Bekant och kvalitet

Frun är hemma från Terjärv, vilket gjorde att det var naturligt för oss att bekanta oss med Teri-Hus utbud då det blev aktuellt. Hustillverkaren valde vi dock inte enbart enligt vad som var lokalt, utan flera andra detaljer spelade också en roll. Att Teri-Hus använder material av hög kvalitet och har en förstklassig kundservice var även viktiga argument till varför vi valde Teri-Hus. Därefter fäste vi oss snabbt vid hustillverkarens Moderna modeller, och bestämde oss för att välja en färdig modell men med egen bottenplan.

Egen våning för barnen

Grundidén för Living Modernas bottenplan var att barnen skulle få en egen våning. I barnens egna våning hittas förutom barnens rum även deras egna vardagsrum, där barnen kan spendera tid med sina vänner.

I bottenvåningen finns det två sovrum och ett stort öppet utrymme med kök, matsal och vardagsrum. Det stora öppna utrymmet möliggör ett socialt umgänge med familjen under vardagen och  skapar en trevlig atmosfär då gäster är på besök.

Vi påbörjade grundarbetet på hösten 2009 och huspaketet anlände till tomten i slutet på november. Vi fortsatte med byggarbetet framtill sommaren och flyttade in i huset lämpligt till skolstarten på hösten.

En modern tvist i landsbygdslandskapet

Som namnet avslöjar är Living Moderna ett modernt hus. Det är en elegant helhet med flera praktiska lösningar vad gäller husets funktionalitet, inredning och design. Det går även att konstatera att huset har hämtat med sig ett personligt intryck i den omgivande landsbygden.

living-moderna
living-moderna
living-moderna

 

The post Living Moderna appeared first on Teritalot.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier