Samma dag som vi skrev på köpebrevet till tomten hade vi även bokat in första planeringsmötet med Teri-Hus – 4.5.2017. Dagen innan kände jag mig väldigt osäker. Jag kände att mina tankar var upp och ner, jag visste inte riktigt vad jag ville ha och jag var orolig att planeraren på Teri-Hus skulle uppleva mötet flummigt.

Inspirationsbild rivet ur en tidning. Liknande fasad på huset som vi ville ha.

Planlösningen till vårt drömhus

Vi hade några planlösningar och bilder på hur vi kunde tänka oss att första skissen skulle se ut. Dessa tog vi med i pappersformat till Christel – planeraren. Vi satte oss ner och snabbt började diskussionen rulla. Kände direkt att hon förstod oss och kom med förslag om hur man kunde skissa upp vårt drömhus. Vi blev väl mottagna och åkte hem glada och nöjda. Efter 11 dagar fick vi första skissen på mail. Vi fick ritningar av planlösningen och en 3D-bild av huset.

 

Fasaden förälskade jag mig i genast. Färgerna stämde överens med vad jag fantiserat om, fönstren var placerade symmetriskt och vackert och det kändes helt enkelt mitt i prick. I planlösningen hade Christel fått med alla önskemål vi hade, vilket vi trodde skulle vara omöjligt. Vi tog oss några dagar tid att fundera på vad vi tyckte om första skissen. Jag kände mig väldigt positiv men det var ändå något som inte var optimalt. Så vi satte oss ner och funderade på ändringar.

andra skissen

Snart hade vi bokat in nästa möte med planeraren och där lade vi fram förslag på ändringar som kunde göras på första skissen. Men snart kom vi fram till att vi gör upp en helt ny skiss. En annan planlösning, ett mindre sovrum och större badrum. Christel skrev snällt upp våra önskemål och lyssnade ivrigt på vad vi hade för behov i vårt blivande hus.
Nu fick vi bege oss hem och vänta på skiss nr 2.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier