Det var en jättespännande dag senaste vecka, då jag fick se hur vårt hus Talo-Taika byggs på Teri-Hus i Terjärv. Det kändes oerhört tryggt då jag i trettio graders köld fick bekräftelse på hur mina egna huselement byggts, just här i denna varma, torra och snygga fabrikshall. Det som är fint är att du som kund har möjlighet att följa med byggnadsskedena i fabriken och verkligen kunna se hur väggarna är konstruerade. Receptet för att nå det bästa möjliga slutresultatet är att huset byggs av högklassigt material, proffsiga yrkesmän och med bra verktyg.

Teri-Talon tehdas sijaitsee Teerijärvellä!

Det var en glädje att se hur jobbet gjordes av skickliga yrkesmän som inte höll i spikpistolen för första gången. En del av dem hade tiotals års erfarenhet av element tillverkning!

Tässä rakentuu pyöreä ikkuna! <3

Sen till själva väggarna. Jag var så glad att se de färdiga elementen, de såg precis ut så som vi hade tänkt oss redan i planeringsskedet. De såg rena, enkla och stiliga ut, åtminstone enligt oss och det är ju det viktigaste!

Vårt hus Talo Taika består av 8 element. Raka väggar medger att ett element kan vara lite över 12 meter långt. Enligt sunt bondförnuft kan det inte vara någon dålig sak att man har lite elementfogar.

Nu har vi en spännande tid att se fram emot, då det efterlängtade huspaketet anländer till tomten. Monteringsteamet jobbar ett par veckor och efter det får vi fortsätta att arbeta på egen hand.

Håll utkik, snart händer det. Talo Taika intar sin givna plats!

X Jenni

The post Besök på fabriken! appeared first on Talosanomat.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Beställ nyhetsbrev

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Följ oss i sociala medier