Varje människa är unik och därför planeras och byggs varje Teri-Hus Unik tillsammans med kunden. Teri-Hus arkitektplanerare hjälper kunden förverkliga sitt drömhus, ett hem som är både funktionellt och vackert.
Yrkeskunnig personal medverkar under hela byggprojektet, ända från första skiss till slutlig montering. Kunden kan räkna med stöd och hjälp hela vägen fram till sitt unika hem.

Vad kan vi hjälpa dig med?

När du vet var du ska bygga och vad du får bygga på din tomt så kan vi fortsätta planera tillsammans. Boka ett gratis planeringsmöte med det tema som känns mest relevant för dig just nu. På Teri-Hus stöder vi dig hela vägen hem.
Unika hem - Teri-Hus

Arkitekt Ann Charlott Hästö tipsar dig som ska bygga ditt drömhus:

 

  • Undersök tomten ordentligt och kolla hur solljuset faller. Placera huset så du får in solljus där du vill, när du vill. Ta vara på den vegetation som redan finns.
  • Gå inte direkt på planlösningen. Tänk först efter vad du egentligen behöver i huset. Badar ni verkligen bastu eller hänger ni bara tvätt där? Umgås ni faktiskt i vardagsrummet eller är det i köket ni samlas? Och behövs en separat ingång till grovköket?
  • Försök inte pressa in alla drömmar i ett hus. Välj vad som är viktigast och satsa på att göra det bra.
  • Bygg smart i stället för stort. Kom ihåg att alla ytor ska värmas upp, underhållas och städas.
  • Tänk längre än din nuvarande livssituation. Hemmet ska fungera även då barnen blivit stora.

Läs hela intervjun med Ann Charlott Hästö i vår katalog Unika hus. Du kan beställa den genom att lämna din e-postadress i rutan här ovanför.

Byggprocessen för Unika hus

Det är bra att känna till olika skeden av en byggprocess innan man väljer huspaket.


Planering, beslut

Tomten har stor betydelse vid planering av huset. Det är alltid viktigt att kolla upp vilka planbestämmelser som gäller för tomten och vilka planer som finns för området iframtiden. Väderstrecken är viktiga att ta i beaktande när du planerar var du ska placera terrass och balkong.


Köp av hus, planering

Att bygga hus är ett av livets största investeringar. Passa på och ta hjälp av husfabrikens erfarna försäljare och planerare redan i ett tidigt skede för att förverkliga dina husdrömmar.


Byggskeden

Det lönar sig att planera noggrant och tänka sig in i alla olika faser och skeden som kan tänkas komma emot både före och under byggnadstiden.

Inspirationsbilder

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier