Bli en av våra nöjda kunder

 

Har du eller en arkitekt ritat det hus som du vill bygga? Oavsett hur avancerade planer du har kan vi förverkliga dem i vår husfabrik i Terjärv. Där bygger vi storelement för hand, exakt enligt dina önskemål. Vi levererar unika huspaket av bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Hela 90 % av våra kunder skulle rekommendera Teri-Hus till sina vänner. Kvaliteten syns i både det lilla och det stora. I planering, materialval, byggnadsteknik och kundservice.

Historier om Teri-Hus

“De lokala montörerna berättade att om de får välja så monterar de helst Teri-Hus. Det tyckte vi var ett tydligt tecken på kvalitet.” – Antti

Läs mer

“När vi väl bestämt oss för att bygga nytt kändes det som en självklarhet att välja Teri-Hus. Då vet vi att vi får ett bra hus av hög kvalitet som håller i många år framöver.” – Carl-Anton

Läs mer

“Få hustillverkare var intresserade av att ta sig an ett enskilt, unikt hus eller så passade deras produktionsprocesser inte för att skapa något som inte liknade deras egna husmodeller.” – Henrik

Läs mer

Tre skäl att välja Teri-Hus:

  • Handgjorda element

Vi har valt att inte automatisera byggprocessen. Vi vill kunna bygga verkligt unika hus och tillverkar därför våra storelement på ett traditionellt sätt, för hand. Det betyder att vi kan bygga precis enligt beställda mått, även när det gäller stommar.

  • Hela väggar

Vi bygger en hel vägg åt gången i ett enda storelement. Eftersom det inte finns skarvar i väggen kan dörrar och fönster placeras precis där du vill ha dem.

  • Väderskydd

Storelementen färdigställs inomhus och skyddas med plast under transport och montering. På byggplatsen sker monteringen snabbt så att byggnaden blir väderskyddad.

Hur gör andra husleverantörer?

  • Automatiserad byggprocess

Många husleverantörer har automatiserat sin byggprocess, vilket minskar flexibiliteten. Ett exempel är produktionen av stommar, det brukar finnas 2–3 höjder att välja mellan.

  • Mindre huselement

Nackdelen med små element är att det behövs fler skarvar i husväggen. Ju fler väggskarvar, desto mindre spelrum har du när det gäller placering av dörrar och fönster.

  • Platsbyggda hus

Förr i tiden spirades trähus av lösvirke på byggplatsen. Den trenden har återvänt, men metoden passar inte så bra i finländska väderförhållanden. Vid platsbygget tar det onekligen tid innan huset är skyddat från väder och vind.

Låt oss bygga ditt unika hem!

När du vet var du ska bygga och vad du får bygga på din tomt så kan vi fortsätta planera tillsammans. Boka ett gratis planeringsmöte med det tema som känns mest relevant för dig just nu. På Teri-Hus stöder vi dig hela vägen hem.

Läs mer om våra planeringsmöten och boka tid

Ta kontakt

Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter? Bekanta dig med våra principer för dataskydd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hitta inspiration

Varför Teri-Hus?

Vill du ha tilläggsuppgifter eller en offert?

Se var du kan hitta en representant nära dig för att fråga mera!

Följ oss i sociala medier